تعمیر تجهیزات شبکه, مقالات, میکروتیک, ویدئو تجهیزات شبکه

فیلم سه عامل خرابی رادیوها

فیلم سه عامل خرابی رادیوها

فیلم سه عامل خرابی رادیوها

شبکه کار هستی؟ تازه کاری یا حرفه‌ای؟ حتما فیلم سه عامل خرابی رادیوها را ببین! حتی اگر حرفه‌ای هم باشی در این فیلم به نکاتی اشاره کردیم که حتما به دردت می‌خوره. پس تماشا این فیلم رو از دست نده!

تعمیر رادیو

تعمیر تخصصی رادیو در مجموعه فنی مهندسی شبکه دیده‌بان انجام می‌شود. جهت اطلاع از شرایط تعمیر رادیو با بخش تعمیرات شبکه دیده‌بان تماس بگیرید.

 قیمت رادیو

شما می‌توانید رادیو یکی از پر فروشترین رادیوهای میکروتیک می‌باشد. که این محصول همواره در شبکه دیده‌بان موجود است. این رادیوها دارای 12 ماه گارانتی می‌باشد. و علاوه بر آن با قیمتی مناسب میتوان این محصول را تهیه کرد.

 

sxt

سه عامل خرابی رادیوها

1. گرما بیش از حد 

در فیلم سه عامل خرابی رادیوها، اشاره می‌شود که گرما بیش از حد، یکی از مهمترین علل خرابی رادیوهای Outdoor است. درسته که بدنه رادیوها بسیار مقاوم ساخته شده. ولی با این حال در مناطقی که گرمای زیادی دارند، امکان خرابی رادیوها بیشتر است.

تنها کاری که می‌توان برای رادیو‌ها انجام داد، نصب یک سایبان است. سایبان‌ها از تابش مستقیم خورشید به دستگاه جلوگیری می‌کنند. بنابراین باعث افزایش طول عمر رادیو می‌شوند.

2. آب خوردگی رادیو 

شاید براتون سوال پیش بیاد که مگه رادیوهای بیرونی (Outdoor) ضد آب نیستند؟ جواب این سوال بله است. بله درسته که رادیوها ضد آب هستند. ولی نصب غیر اصولی یا نگهداری نادرست باعث نفوذ آب به داخل دستگاه می‌شود. مثلا پس از نصب غیر اصولی، درب دستگاه باز می‌ماند و ممکن است در فصل پاییز و زمستان آب وارد رادیو شود. به شما دوستان عزیز، توصیه می‌کنیم، برای نصب رادیوها از افراد متخصص کمک بگیرید.

3. نداشتن کابل ارت 

یکی از مهمترین عواملی که در فیلم سه عامل خرابی رادیوها ذکر شده، نداشتن کابل ارت برای رادیو است. کابل وظیفه تخلیه بار الکتریکی را دارد. البته تخلیه این بار فقط برای زمانیکه رعد و برق می‌زنه نیست! به طور کلی رادیوها به کابل ارت نیاز دارند. پس سهل انگاری نکنید و حتما کابل را وصل کنید.

سایر نکات نگهداری از رادیوها 

  1. خیلی مراقب باشید که رادیو از دست شما نیافتد. ضربه خوردن یکی از بدترین عوامل خرابی رادیوها (به طور کلی تجهیزات شبکه) است.
  2. لطفا در صورت خرابی دستگاه،خودتون دست به پیچ گوشتی نشید! دوستانی که از تخصص کافی برخوردار نیستند، باعث خرابی بیشتر دستگاه می‌شوند. تعمیر تجهیزات را به متخصصین این رشته بسپارید.
دستورالعمل نگهداری تجهیزات تعمیر شده 

تا به اینجا به فیلم سه عامل خرابی رادیوها پرداختیم. خب حالا بعد تعمیر تجهیزاتمون، باید چطوری از آنها نگهداری کنیم؟

دوستان عزیز، تجهیزات تعمیر شده، به نگهداری و توجه بیشتری نسبت به دستگاه نو و آکبند نیاز دارند. لطفا به دستورالعمل که در بالا بیان شده توجه بفرمایید.

مقاله‌های مرتبط .....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *