اخبار IT, کانفیگ تجهیزات شبکه, مقالات, میکروتیک

آموزش ARP

آموزش ARP

آموزش ARP

تا به حال شده قصد انتقال یا اشتراک گذاری بین دو سیستم را داشته باشید. و در همان لحظه یکی از سیستم‌ها توسط دیگری شناخته نشود. یا اینکه ارتباطی بین دو دستگاه برقرار نشود. می‌دانستید علت تمام این نشدنی‌ها نبود ARP است؟  در این مقاله در مورد آموزش ARP در سیستم عامل روتر صحبت کنیم. با ما همراه باشید تا در مورد ARP و آموزش ARP مفصل بحث کنیم. در این مقاله به موضوعات زیر می‌پردازیم.

  1. OSL MOdel چیست؟
  2. ARP چیست؟
  3. ARP چگونه کار می‌کند؟

قبل از تمام موارد بالا و توضیح در مورد ARP و آموزش ARP باید در مدل موضوعی به نام  OSI Model صحبت کنیم. که موضوع مهم و کمک کننده برای درک بهترARP است.

OSI Model

OSI Model، یا مدل اتصال سیستم باز است. که توسط سیستم‌های کامپیوتری برای برقراری ارتباط توسط شبکه‌ی متشکل از رسانه‌ها استفاده می‌شود. لایه و لایه‌ی میزبان در هنگام راه‌اندازی به شرح زیر می‌باشند. لایه‌ رسانه‌ی شامل:

  1. لایه فیزیکی
  2. لایه پیوند داده
  3. لایه شبکه

لایه‌های میزبان هم شامل موارد زیر:

  • لایه انتقال
  • لایه بخش
  • لایه ارائه
  • لایه کاربردی 
آموزش ARP
آموزش ARP

ARP

پروتکل (ARP) مخفف Address Resolution Protocol می‌باشد. یک پروتکل ارتباطی است که برای کشف آدرس لایه پیوند، مانند یک MAC آدرس، مرتبط با یک آدرس لایه اینترنت مشخص، معمولاً یک آدرس IPv4 استفاده می‌شود.

ARP با ترکیبات زیادی از فناوری‌های لایه پیوند شبکه و داده، مانند:

1. IPv4

2. Chaosnet

3. DECnet

4. Xerox PARC Universal Packet (PUP)

و با استفاده از استانداردهای IEEE 802، FDDI، X.25، Frame Relay و حالت انتقال ناهمزمان (ATM) پیاده‌سازی شده است. در شبکه‌های پروتکل اینترنت نسخه 6 (IPv6)، عملکرد ARP توسط پروتکل Neighbor Discovery Protocol (NDP) ارائه می‌شود. هر پورت از سوئیچی دارای یک ARP است. که دائما در حال بروزرسانی می‌باشد.

ARP چگونه کار می‌کند؟

با یک مثال شروع می‌کنیم تا درک عملکرد ARP برایتان راحت‌تر بشه.

تصور کنید یک سوئیچ، با 4 میزبان داریم. به نام‌های رو به رو:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
آموزش ARP

 که هر کدام از این هاست‌ها دارای IP  و MACهای خاص و منحصر به فرد می‌باشند.  اکنون میزبان شماره A میخواهد از طریق IP آدرس خود با میزبان دیگری (سیستم) ارتباط برقرار کند. در ابتدا آدرس مک میزبان را در رکوردهای ARP خود جستجو می‌کند. در اینجا IP آدرس 192.168.0.4 می‌باشد. 

آموزش ARP

در صورت نبودن مک آدرس در رکورد ARP، یک درخواست پخش به شبکه ارسال می‌کند. حاوی آدرس مقصد، که یک نوع درخواست خاص محسوب می‌شود. به محضی که پخش می‌شود. سوئیچ درخواست مک آدرس A را دریافت می‌کند. و پیام را به تمام IPهای میزبان (A،B و C) ارسال می‌کند. 

آموزش ARP

از آنجایی که آنها IP مورد نظر نیستند. فقط میزبان D چون دارای IP مورد نظر است. درخواست را دریافت می‌کند. 

آموزش ARP

 زمانی که هاست میزبان درخواست را دریافت کرد. مک آدرس خود را اعلام و به شبکه ارسال می‌کند. 

آموزش ARP
جهت یادآوری:

الان اگر به پنجره رابط مراجعه کنید، خواهید دید که آدرس مک خاص مربوط به آن میزبان در لیست خود ذخیره دارد.

آموزش ARP

نتیجه:

در مثالی که ما در اینجا زدیم. شاهد بودیم که زمانی که میزبانی جدید به سوئیچ وصل می‌شود. در صورت نداشتن مک آدرس میزبان در لیست کاربری خود، به سرعت درخواست پخش کلی به تمامی میزبان‌ها را می‌دهد. و از آن طرف وقتی میزبان مورد نظر درخواست را دریافت کرد. پیامی حاوی اطلاعات از هاست به میزبان و سپس به سوئیچ که شبکه کلی است، ارسال می‌شود. و مک آدرس و آی پی آدرس میزبان به پورتی که میزبان D به آن وصل است، ثبت می‌شود. و در نهایت جدول ARP خود را به روز رسانی می‌کند. شما در حال مطالعه مقاله آموزش ARP بوده‌اید.

نکته:

باید مراقب باشید هیچ IP تکراری در ARP خود نداشته باشید. چون باعث اختلال در عملکرد شبکه و از دست دادن بسته‌‌ها شود.

آموزش ARP

مقالات مرتبط:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *